Over Miriam

Biografie

Mijn naam is Miriam Intuïtief Ambachtsvrouw & Encaustic & Art Coach®. 

Met liefde en passie werk ik op een ambachtelijke manier met mijn handen. Ik sta bewust, creatief & integer in het leven als sensitieve vrouw.

Door mijn eigen persoonlijke groei, processen & ervaringen van de afgelopen jaren heb ik mijn authentieke vorm van ontwerpen gecreëerd in het vervaardigen van Zilveren Kracht Symbool Sieraden om zo andere vrouwen te inspireren & te begeleiden in hun unieke weg van persoonlijke groei. Ik werk puur vanuit mijn gevoel en geef mijn Sieraden door het gebruik van symboliek, intuïtie, edelstenen en verbintenis extra diepgang mee. 

Ik haal mijn inspiratie uit Moeder Natuur waar ik graag lange wandelingen in maak, door te verbinden met Spirit en mijn Innerlijke Wereld. Ook door intuïtief Mandala´s tekenen, intuïtief wastekenen´Encaustic Art´ & schilderen via de intuïtieve werkvorm´Art of Allowing´.

Experimenteren in materiaal, het maken van collages,  intuïtief schrijven, het aangaan van persoonlijke processen, het lezen van boeken en het volgen van inspirerende mensen verdiept mijn inspiratie, vergroot mijn intuïtie en verbreed mijn horizon.

Al mijn nieuwe inzichten, inspiratie & persoonlijke groei verweef ik in mijn Zilveren Kracht Symbool Sieraden.